Pages

Friday, May 27, 2011

kembar berkongsi minda .

assalamualaikum ,

woot woot .
dekat sini aku nak kongsi dengan korang .
sejak aku baru habis temuduga hari 2 kan .
baru aku sedar tentang pentingnya isu semasa .
dan ,
aku ni jenis paling malas nak baca paper .
nanti paper 2 teraboq . 
( alasan yang tidak munasabah disitu . )
malas nak cakap banyak .
so ,
aku pown search berita harian un9 .
sudah2 pasal tanah runtuh .
last sekali aku bukak kosmo .
aku lebih prefer kosmo sebab best .
lepas 2 aku selak punya selak punya selak . 
aku nampak satu artikel .
kembar berkongsi minda !
OMG .
subahanallah .
berkongsi minda .
macam mana 2 ?
meh sini nak terang .
dekat satu tempat ni .
nama tempat 2 VICTORIA .
ada lar dua budak perempuan kembar .
tapi kembar ni lain daripada yang lain .
sebab diaowg berkongsi minda .
ramai yang still tak paham lagi kan .
meh aku bagi contoh .
kalau si A tengah melihat sesuatu .
si B pown dapat tau apa yang kembar dia tengah tengok .
whoa !
UNIK kan ?
lagi 1 .
kalau si A ni suka makan sos cili .
dan ,
si B ni tak suka .
mak si A dan B ni nampak yang si B ni cuba mengelak lidahnya daripada merasainya .
paham ?
cuba korang bayangkan .
kalau korang dekat tempat diaowg .
korang tak suka susu .
yang kembar korang suka .
OMG !
tak sanggup aku .
diaowg ni still kecik lagi .
time kecik memang lar tak rasa apa2 .
nanti bila dah besar ?
kesian kan ?
aq nak share jugak dekat mana aq baca artikel ni .
korang klik sini .
dan ini gambarnya .



dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:

2 comments:

julieeeeeeeeeeee said...

nice entry for other blogger
baru berangan nak ada kembar ; )
hikhik

syira slyfix (: said...

berangan nak ad kembar ?
tape2 .
nanti kawen dgn owg kembar .
dpt lar .
hehe .
(: