Pages

Saturday, May 28, 2011

kenapa SYLFIX ?

assalamualaikum ,

woot woot .
entry kali ni ringkas ja .
why SLYFIX ?
dan ,
kenapa aku buat entry ni .
sebab ,
ramai yang duk faq dekat aku .
faq ok bukan fuck .
che_aa,
asal tak letak che_aa ja nama kaw ?
aku nak bagi reason pown aku rasa panjang sangat .
so ,
aku cakap rahsia .
dekat sini aku nak terangkan maksud slyfix .
dulu dekat facebook .
aku letak syira sya .
lepas tu aku try search .
dah ada orang yang letak nickname syira sya.
so ,
aku decide nak tukar .
satu nama yang aku sorang sahaja yang pakai .
paham kan ?
but ,
nama slyfix ni bukan gabungan nama yang kebanyakan pasangan selalu buat .
tapi nama ni merupakan gabungan aku dan kawan-kawan aku time dekat tarp .
ce korang tengok aq .
aq susun ikut keutamaan .

 syira (s)

 lynda (l)

yana (y)

farid (f)

ikram (i)

xerra (x)

ce try cantumkan . 
slyfix kan ?
lepas tu ,
korang try search dekat facebook .
sapa lagi yang pakai nama syira slyfix ?
aku sorang kan ?
hurmm ,
adik aku penah jugak ajak tukar nama ,
dah nama pown sibling kan ?
nak tukar syira saad .
boleh ?
dan satu lagi perkara .
orang first yang panggil aku che_aa adalah cik fazlinda azmi a.k.a lynda .
start dekat situ semua owg kenal aku dengan che_aa .
aku engat aku nak budak tarp ja yang panggil aku che_aa .
last2 terbawak-bawak sampai ke kmkn .
junior aku panggil aku kak sya tau time dekat teknik .
sweet sangat .
nanti kalau aku rajin .
aku nak buat entry pasal budak-budak tarp ni .
rindu ampa .
kenangan dekat sekolah adalah berbeda dengan kenangan di kolej .
sapa setuju ?
angkat tangan macam saya .
haha .

dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:

2 comments:

KASEH said...

aku agkt tgn da!!! hehe

syira slyfix (: said...

cait!
haha .
(: