Pages

Saturday, July 16, 2011

alhamdulillah .

assalamualaikum .

alhamdulillah .
finally ,
masa yang aku tunggu-tunggu tiba jugak .
keputusan upu 2011/2012 bagi stpm/setaraf .
keluar jugak kan ?
dekat dua bulan aku tunggu .
rasa lama ja nak tunggu 15/7 .
even satu saat pown aku dah tak mampu nak tunggu .
masa nak cek tu perasaan cuak mesti lar ada kan .
sapa yang tak rasa takut .
penentuan hidup mati kan .
rasa down gila .
sedih TAK TERKATA .
aku tak dpt bidang pend .
orang lain semua gembira .
aku tak expect pown aku dapat benda ni .
last sekali aku cek balik apa yang aku mintak .
alih-alih ,
memang ada dalam senarai 8 .
OMG !
sabar ja kan .
nak mintak tukar pown susah .
aku bersyukur dengan apa yang aku dapat sekarang .
yup ,
memang aku nak ekonomi .
dah dapat .
lepas ni aku perlu bertemu dengan keluk segala bagai buat kali kedua .
selama 4 tahun .
be nice to me yar ekonomi .
doakan semoga aku berjaya menghabiskan ijazah aku ok .
sampai disini sahaja .
byebye kawan .


* sapa dapat sama dengan aku .
inform naa . (:

*benda yang paling aku tak suka akan menjelma ! medical check up .

11 comments:

adrian aizat said...

welcome to UPM!
kolej kediaman 1 bilik 2 org luas tau..hahaha
UPM best n besar..

syira slyfix (: said...

tq yar .
teruja pulak tetiba .

blognizamlah said...

waaa...tahniah...xpe, janji dapat....^^

julieeeeeeeeeeee said...

congratzzz!
julie mintak upm jugak tapi tak dpt ; )
go go ekonomi!

syira slyfix (: said...

tq . (:

syira slyfix (: said...

takpe julie .
kau dapat uitm shah alam .
best uh . (:

aleen aiden said...

hahah.alin pon xsker med check up.slamat menjalani life d ipt! ^_*

syira slyfix (: said...

(:

A'an said...

Hye budak UPM! :)
hehe terjumpa dkt group fb.

syira slyfix (: said...

hye . (:

MisSz Laila said...

siyes!! aq pn x suke med chek up!
5 hb ni ada appointment!!