Pages

Friday, June 10, 2011

vacation .

assalamualaikum ,

woot woot ,
lama aku tak update kan ?
kan kan ?
wah ,
bajed macam ada orang baca ja bunyinya .
actually ,
macam tajuk dekat atas .
vacation !
aku dengan family aku g kelantan dan terengganu .
just 3 hari 2 malam .
penat gila .
otw nak p kelantan pown aku dah penat .
mana taknya ,
mana larh ada highway macam plus tu kan ?
r&r dia pown takbest !
sekali nak potong lori balak dekat depan kena selawat beratus-ratus kali .
omg !
kalau aku yang drive .
aku rasa sumpah , 
aku follow ja lori balak tu .
tak berani bai .
nak complain banyak sangat pown tak boleh kan .
kira alhamdulillah sebab ada jugak r&r dekat situ kan ?
malam first kitaowg tido dekat perdana resort dekat pcb .
memang superb lar kan ?
malam-malam siap main layang-layang lagi kan ?
malam kedua yang aku kurang bersemangat nak cerita .
cari punya cari punya cari .
omg !
semua tempat penuh .
except homestay .
aku tak prefer homestay sangat .
last sekali dah terdesak sangat .
kami sampai dekat batu buruk beach resort sebab member aku cakap dekat sana ok jugak .
maaf yar .
untuk malam ni semua bilik full .
ouch ,
terima kasih .
lepas tu penyambut tetamu tu bapak punya ramah kod .
dia cakap dekat ayah aku semua hotel mahupun resort dah penuh ,
so ,
dia adjust satu homestay ni .
ayah aku malas cakap banyak ,
terus tempah .
lepas adik-adik aku tahu nak kena tido dekat homestay .
bapak kaw .
carut gila diaowg .
bapak aku gelak ja .
dah terpaksa kan ?
kalau korang ta kan nak tido dalam kereta kan ?
last sekali g lar jugak homestay tu .
aku dah agak !
wtfish !
nak carut pown tak boleh .
bayar dah habis .
last sekali satu family aku gelak .
paham kan ?
pagi-pagi tu .
adik aku yang tak pernah bangun awal .
terus bangun awal .
ajak balik cepat-cepat .
cait ,
memilih betul .
lepas tu baru jalan-jalan terengganu .
malas nak taip panjang-panjang .
aku nak cakap .
kelantan best ,
terengganu pown best .
penang pown best .
nah tengok gambar k .
aku malas nak upload banyak-banyak .
since aku yang jadi photographer .
so ,
gambar aku kurang larh kan ?
malas nak cerita banyak-banyak .
sampai di sini sahaja .
byebye .

 titiwangsa .

 pcb .

at pcb .

pantai pcb .


 sengal .

the sibling`s

one more time . 


 masjid kristal .

 asal kaw lindung mak ? syakir .


 batu bersurat .

 pasar payang .


budak ni punya penyu .

2 comments:

syamila said...

cantik pic..gna camera apa ya?

syira slyfix (: said...

camera cap ayam ja .
haha .
(: