Pages

Saturday, June 4, 2011

kmkn dihatiku .

assalamualaikum ,

woot woot ,
entry kali ni aku nak share pasal kolej aku .
since ,
dah sebulan lebih habis matrix ni ,
of course lar rasa rindu dekat kolej kan .
firstly ,
kolej aku ni nama dia kolej mara kuala nerang .
sebut ja kolej mara kuala nerang mesti ramai yang tak tahu kan .
fyi ,
kolej ni terletak dekat negeri kedah darul aman .
dulu time dapat tau aku dapat matrix ni ,
OMG !
dekat kedah .
thats mean aku kena pergi kuliah hari setiap ahad .
ouch .
fizikal ,
mahupun mental aku masih tidak dapat menerimanya .
yang member aku sorang lagi boleh cakap dekat terengganu .
aik ?
seteruk-teruk geografi aku tak lar aku nak letak kuala nerang dekat terengganu .
maybe kuala nerang dekat dengan nama kuala berang kan ?
yang aku tak tahan .
time hari pendaftaran ,
ada jugak lar member sekolah lama aku boleh salah matrix .
yang ni aku tak tau apa masalah dia .
belum dapat dikenalpasti .
haha .
ok ,
sini aku nak bagi sedikit penerangan .
kolej aku ada tiga program .
spc,spt n matrix .
untuk program spc terdiri daripada student2 uk, aust n rcmp .
untuk program spt terdiri daripada student2 fist unikl .
dan ,
untuk matrikulasi terdiri daripada student2 matrikulasi perakaunan .

so ,
dekat sini ,
boleh lar nampak jurang between kami semua .
even kaw program apa2 pown .
kami tetap 1 malaysia KMKN .
sepatutnya kami batch matrix yang terakhir wujud dekat kmkn ni .
tapi dilanjutkan sehingga this year .
dan sejarah kmkn time mula -mula diperkenalkan dengan hanya satu program sahaja .
program pertama yang wujud dekat sini adalah matrikulasi uum .
sekarang nak dimansuhkan .
lepas ni ,
tidak ada lagi program matrikulasi dekat kmkn .
malas nak cakap banyak2 .
jom usha gambar .

senam riang .





* kena buat kerja amal gotong-royong dekat sini .

bilik tutorial




dewan badlishah




dewan kuliah




padang










gimnasium






kolej kediaman








makmal






library 








surau





taman herba 


semua gambar-gambar ni credit to this page .
keunggulan budaya kita .
the grade ia A the number is 4 .

10 comments:

AesyaZealous said...

selamat berjuang di matrik dik!! :)

syira slyfix (: said...

owh .
dah habis .
(:

KASEH said...

rindunyeeeeee KMKN!!!! sobsob :(

syira slyfix (: said...

rindu nak order mak lang dengan d-bgus lar tu kan ? haha . (:

KASEH said...

cissssssss!! itu pun rindu jugak :(

syira slyfix (: said...

rindu lar .
rindu nak dengar yon call mak lang .
pastu yon sound sekali .
haha .

hafizahfify said...

rindu kmkn jugak!!! muahhh hihi :)

Zul Fattah said...

haha... KMKN .. my love.. tempat gym tu la.. aku selalu lepak. petang2..Hidup KMKN

syira slyfix (: said...

yup ,
rindu nak dengar cikgu hanafi buat announcement pagi2 . (:

syira slyfix (: said...

yup .
hidup kmkn .
(: