Pages

Monday, May 30, 2011

universiti sains malaysia .

assalamualaikum ,

woot woot .
entry kali ni pendek sangat .
just nak share dengan lepasan stpm dan setaraf yang telah memohon program ijazah di USM .
10 jun nieyh dah boleh cek .
so ,
sesiapa yang memohon .
10 jun adalah tarikh keramat .
tapi kali ni aku malas nak cek cepat-cepat .
nanti kalau delay .
sapa yang sakit kan ?
laman web tu akan dibuka pada 10 jun pada pukul 12pm .
harap maklum .
gud luck yar semua .
lagi satu .
ambik .
byebye .


dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:



6 comments:

NOOR FATIN said...

set reminder kat hp, kang terlupa pulak. heeh gudluck ye ;D

julieeeeeeeeeeee said...

eh eh thanx for the info
malas nk pg site usm
usha blog che-are bg info kat julieeee
; )

syira slyfix (: said...

owh .
betul2 .
tapi macam tade harapan ja nak dpt usm .
hehe .
(:

syira slyfix (: said...

owh .
wc .
kami kalau bab nak cek something memang excited gila .
haha .
(:

KASEH said...

lmbt lg 10 jun. hehe. rileks suda :)

syira slyfix (: said...

oit yon .
sekejap ja .
pejam celik pejam celik .
sampai lar 10 jun .
huhu . (: