Pages

Sunday, May 22, 2011

tanpa anda siapalah saya . (:

assalamualaikum ,

wah !
kalau baca title mesti tertnya2 kan ?
ap lar macik ni nak bebel lagi kan ?
hobi aq sekarang ialah memBEBEL !
so ,
kaw !
kalau ta suka .
boleh blah !
kasar ja kan bunyinya .
sory naa .
terEMOSIONAL pulak .
haha .

aq tau ,
bukan follower aq ja y baca entry aq .
ad ramai lgi ,
y suka buat blogwalking mcm aq .
copycats !
haters !
stalker !
kawan kepada stalker !
dan ramai lagi .
dan aq nak cakap .
saya tidak kisah ap y anda perkatakan tentang saya !
just go on .
sikit aq ta ambik pot .
wah !
intro bukan main panjang bagai !
aq nak cakap pendek ja .
haha .

tanpa anda siapalah saya !
juz untuk follower .
stalker`s .
kaw nak jugak ? 
ambik .
just go on .
bermulanya saya di dalam dunia blogger ketika bulan julai y lepas .
aq mula daripada zero .
time 2 follower pown tadak .
da nama pown baru create .
haha .
aq baru mengenal huruf a !
dan masih tidak mengetahui kewujudan huruf z .
aq masih mentah masa itu ,
dan sekarang .
aq baru setahun jagung . ( 10 months )
banyak benda lagi yang aq perlu tahu tentang blogger .
sekarang aq hendak lebih rapat !
supaya aq kenal erti blog !
so ,
aq nak minta maaf sesangat kalau aq ad terkasar bahasa ,
or ,
tersalah bicara .
samaada .
secara luaran mahupun dalaman .
sory ok !
chill lar . 
kepada follower2 aq .
y ta berapa nak ramai ni kan ?
untuk post kali ni aq nak ucapkan terima kasih y teramat sangat .
hehe .
y sudi comment post aq .
tq sesangat .
tanpa anda siapalah saya .
k , takmau cakap banyak .
ce tengok blog member aq nieyh .
rugi kalau ta baca .
anda akan menyesal selamanya .
ayat bagai !




enjoy uke . (:


dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:



4 comments:

KASEH said...

amboihhh. promote blog org lg. hehe. mekaseh che ah. syg che ahh <3

syira slyfix (: said...

wah !
wink2 .
yon sayang kami .
owh ,
saja ja .
boring 2 .
(:

julieeeeeeeeeeee said...

WOW WOW WOW
TERHARUNYAAAAA IIIIII!
aku actually ada menda nak bagi tips kat kau psal blogging
sebab aku tengok blog ko bole maju lagi neh
try taruk iklan
takpun, if ko online, kite chat
boleh aku ajar kau cmne nak upgrade blog bagi lagi nampak cool
tolong kawan kannn
tak salah ; )

syira slyfix (: said...

wah !
ni lagi terhari bai .
tq2 .
aq da try taruk iklan hari 2 .
sekali ja .
tapi tarak jadi .
ok2 .
tq naa .
(: