Pages

Wednesday, May 25, 2011

OMG ! aq rabun ur aq salah tengok ni ?

assalamualaikum ,

rajin tak ?
rajin kan ,
rajin kan ,
rajin kan .
dasar !
dekat sini aq nak cakap yang aq semakin rajin menghupdate blog .
kalau korang tengok draf aq .
pergh !
memeningkan .
kalau bukak blog budak perempuan sure kemaskan ?
except aq !
aq suka menulis ( menaip ) .
tapi idea just datang sekejap ,
dan ia pulang pabila ibunya menyeru namanya .
so ,
tergantunglarh entry aq .
sob , sob .
kembali kepada tujuan sebenar ,
OMG ! 
aq rabun ur aq salah tengok !
sure !
ramai tertanya-tanya kan .
eyh ,
che_aa 2 memang rabun kan ?
asal buat title macam 2 ?
hurmm ,
aq nak hentikan segala persoalan yang bermain di fikiran korang .
I will explain it !
aq ni jenis excited sikit .
kalau kaw sebut result nak keluar ke .
ap ke ,
even keputusan nak masuk matrix ur universiti untuk lepasan spm pown aq excited .
mana taknya .
best sangat tengok semua owg gembira .
ad yang dapat ,
ad yang tidak berjaya .
nak buat macam mana kan ?
lumrah dunia .
k ,
benda yang aq nak cakap ni aq tau mesti ramai y sudah pown mengetahuinya .
jangan lar cakap .
eyh macik ni .
2 pown nak kecoh !
amboi2 .
suka hati aq lar kan ?
blog aq .
aq sesaja kemarin jalan2 dekat laman web usm .
alih2 .
aq terbaca .
keputusan permohonan ke usm !
jangkaan akhir mei .
OMG !
jgn excited sangat .
nanti kalau delay aq yang merana .
kali ni .
aq taknak letak harapan y besar sangat .
sebab time jawab munsyi hari 2 .
aq main jawab ja .
sebab aq saja2 mintx .
kalau ta dapat bukan nasib aq .
dan ,
kalau dapat .
alhamdulillah .
sapa2 y ta percaya ap yang aq ckp pasal usm kan .
nah ,
korang try baca .
membaca jambatan ilmu .


dalam kotak merah uke .


dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:

4 comments:

Riezale M Shaiful said...

UPU pertengahan bulan .

syira slyfix (: said...

tq . (:

Riezale M Shaiful said...

sorry tulis tak habis . pertengahan bulan jun . zzz .

syira slyfix (: said...

owh .
ok2 .
tq2 .