Pages

Wednesday, April 27, 2011

kawan itu sempurna (:

kawan . sahabat . teman . rakan . 

ta kira ap pown maksudnya . saya gembira ad kawan . even owg ckp maksudnya ta sama . tpi definition dy sma kan ? haha . maksud n definition 2 bukan sama ka ? termenung sebentar . utk post kali ni aq na cta pasal kawan . sahabat . teman . rakan . y bersama2 dgn aq menempuh alam MATRIKULASI  . WALLA ! 

 SHAKILA ZULKIFLI a.k.a ILA ZUL
p/s : sory sangt kalau salah eja nama k .


ila zul . 2 larh nma dy dkt fesbok . tpi aq pngil dy ila . dy nieyh kawan aq y paling SENGAL . senang cita . dy classmate aq merangkap rommate angkat aq . firstly , time jumpa dy nieyh , dekat makmal bio . time tuh ad mentor mentee time orentasi . aq ta rapat sangt dgn macik ni coz dy rapat dgn ain,farah n auji . kalau dlm kelas 2 aq juz ngan farhana ja . pas2 camna tah boleh rapat plak ngan macik ni . haha . pelik kan ? k , kalu nak tau dy ni larh member aq y paling suka peraturan . unk cakap ja ap . dy mesti na ikut peraturan cause dy ni merangkap MPP kolej aq . so, ap boleh buat ! hurmmm , aq ska bet result dgn macik ni . mula2 aq engt g . time sem 1 . result kami besa2 ja . time bila masuk sem2 . azam dy aq usha laen macam ja . rajin stdy larh macik ni . aq tido dy stdy . dy tido aq pom tido . boleh tngok kan ? spa y rajin n malas . k , malas na cakap bnyak . kita tngok pspm2 pnya result uke . aq gerenti unk dpt result y baek . INSYALLAH . 
owh . lupa 1 bnda . dy ni merangkap pelajar terBAEK bgi matapelajaran PENDIDIKAN ISLAM . omg ! dy ta percaya . dy tatau aq lgi ta percaya . haha . sayang kaw <3

FARHANA NAGOORGANI a.k.a HANA FARAH


pertama sekali . saya nor syahirah binti mat saad ingin memohon maaf kepada anda kera sesuka hati mak bapak saya ambil gmbar kamu . (: sory k . seterusnya kisah pasal macik jetai nieyh . dy nieyh cukup ta suka na posing . aq pown heran . thatz y aq terpaksa crop gamba dy . conform kena marah pasni . haha . hurmm, farhana ni aq pngil dy farhAna . seorang y pendiam (if ta kenal ) kalau kenal . bapak kau . bising . mak aq pown ta bising mcm 2 kan ? dy ni classmate aq merangkap rommate angkat aq jugak . aq start g dorm dy seminggu na habis matrix oleh di sebab kan masalah dalam . opss . ta buleh cita lebih2 . k ,farhana ni merupakan first classmate y bertentang mata dgn aq . WALLA , ayat ! haha . kmi duduk sebelah time mentor mentee n awal sem 1 . pas2 dy duduk ngan macik di atas . mula2 aq ta lar rapat sngt ngan farhana ni coz dy JETAI , oh bukan , bukan sebab jetai aq ta rapat ngan dy . myb sebab aq more kearah tarp kan ? lepas2 mai sem 2 aq jadi rapat dgn classmate . thatz y mcm mana kmi boleh jadi baek kod . farhana ni jenis ikod mud dy jugak . kalau mud dy ok 2 maknanya boleh larh na buat lawak kasak . kalau ta . nauzubillah . kan mike ? dy ni more kearah perak siket . kalau ckp ngan dy kejanya IDOK ja . cer cita cer cita . haha . btol kan farhana ?

YON KHASIDAH a.k.a YON


y macik silau semacam ni namanya yon khasidah . YON , YON .YON . aq suka kacau yon ni sebab dy mcm kanak2 ribena . sory yon (: . k, mula2 aq kenal yon ni aq juz tegoq mcm biasa jeaw lar . myb sebab dy ni jiran bilik aq kod .pas2 start jadi rapat dgn budak ni time sem2 kod . mula2 dy mai bilik aq , pas2 last skali aq pidah teros g bilik dy . kan ? wah . miss lar masa dulu2 . kalu nak tau . yon ni lar yang paling genius y aq kenal . ta payah belajar terok2 pown tapi result gempak . aq bwu tau y dy dpt uitm shah alam tpi ta p coz mak ayah dy ta kasi . so ,tercampak larh yon d bumi kuala nerang . d sini bermulanya persahabatan kmi . kan yon ? k , yon ni seorang y baek n ta sombong kalau kenal . first time aq tngok dy ni mcm sombong gila bpak , tapi bila kenal . laen daripada pandangan pertama aq . yon ni jenis y baek . so, aq segan na pngil dy unk . aq akan gunakan bahasa YON sebagai pengganti diri dy n bukan unk . tah sebab ap aq pown tatau . yon ni jenis senang maafkan owg . bukan mcm aq . n dy akan kawan semula dgn owg y dy gaduh mcm tada benda pown y berlaku . yon jgak selalu sruh aq berbaek semula dgn tuuut . tetapi oleh sebab2 y tidak dapat di elakkan  n tambah dgn ego aq . kan ? last skali aq na ckp . sayang yon mcm yon sayang debab . haha . (:


p/s: ila ! nanak gmbr laen lgi .

k , aq harapkan kita bukan sahaja kawan setakat matrikulasi tapi kawan sampai akhir hayat ! WALLA . aq sayang ampa sesangat <3 n jgn lupa t ap2 calling me uke . n gud luck 4 ur pspm2 result n berjaya ke u y korg  pohon uke . akhir kata. senyum (:





dunia aku ! cara aku ! hidup aku !

shadap uke ! <3

syira slyfix (:

2 comments:

KASEH said...

che aaaa!!! i loveeeee uuu!! hehe. terharunyeee.. rase cm nk nanges! hee. BFF ! :)

syira slyfix (: said...

alalala .
yon nak nangis ea ?
banjir kang .
bff tau .
(: